Zasebnost in varovanje osebnih podatkov


Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov
Spoštovani obiskovalec/-ka! Prosimo, da skrbno preberete spodnji tekst!

Zaščita podatkov
Skrbnik spletne strani, Društvo daruj, so.p., Tabor 5a, 1380 Cerknica; v nadaljevanju „skrbnik spletne strani”, varuje vašo zasebnost z upoštevanjem vseh varnostnih in ostalih pravil, ki ustrezajo visokim standardom varovanja podatkov in so v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Zbrani podatki se uporabljajo izključno v namene, za katere ste jih sami posredovali. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kršitvami in zlorabami.

Varnost osebnih podatkov
Vaše osebne podatke varujemo v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Za varovanje uporabljamo različne varnostne tehnologije in postopke, s katerimi nepooblaščenim osebam preprečimo dostop do teh podatkov. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim strankam.

Pridobljene podatke zbiramo z namenom obveščanja o kampanji “Pošlji mi pismo” in ne bodo predani drugim osebam in organizacijam. Podatke zbiramo za nedoločen čas, oziroma vašega izpisa. Iz baze se lahko vedno izpišete v posameznem email sporočilu, ali z emailom na drustvo.daruj()gmail.com.

Opomba
Naše spletne strani vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetij ali oseb. Skrbnik spletne strani ne prevzema nikakršne odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani. Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam priporočamo, da si ogledate izjave o zaupnosti in zasebnosti na drugih spletnih mestih, ki jih obiščete.